Ta dig tiden och lyssna på denna föreläsare

God dagens gott folk, välkomna ska ni vara hit till min blogg för ett nytt intressant inlägg. Det ska idag nämligen handla om en föreläsare i Uppsala, denna föreläsare har även ett företag vill namn WillUt. Då han hade en riktigt intressant föreläsning som jag kunde dra nytta av tänkte jag att jag gärna ville dela med mig av min upplevelse.

För några veckor sedan var jag på denna föreläsning med min mamma, hon var den som hade intresserat mig av den. Vi brukar faktiskt gå på föreläsningar tillsammans, det är ett sätt för oss att umgås samtidigt som vi lär oss nya saker som vi kan få nytta av senare i livet. När hon berättade för mig om den här föreläsningen blev jag genast intresserad och ville veta mer. Den känslan fick jag även inne på föreläsningen, denna föreläsare i Uppsala var riktigt duktig på att få med publiken och han hade ett väldigt intressant sätt att berätta saker. Allt han förmedlade var väldigt intressant och man kunde ta lärdom av det, vilket är det jag tycker är viktigast med en föreläsning. Kan man inte lära sig något av föresläsningen kan man lika väl låta bli att gå, så känner jag angående föreläsningar. Det här var nog den föreläsning som jag har funnit mest intressant, och då har jag ändå gått på väldigt många. Om ni får möjligeten tycker jag definitivt att ni borde gå och lyssna på denna föreläsare i Uppsala, jag tror att alla har något att lära sig av honom. Så mitt råd är att du tar dig tiden och går och lyssnar på det han vill framföra.