Handmade by Anna

Hej igen, alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni mår bra. Själv så sitter jag i solen på min altan och känner mig rätt så nöjd med min semester så här långt. Här i mitt inlägg idag så tänkte jag att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med naglar här i Umeå samt ett företag vid namn Handmade by Anna som jag själv har valt att vända mig till ett antal gånger nu för att få tåliga och snygga naglar.

Det här är nämligen någonting som många av er läsare har hört av er angående sedan jag började lägga ut bilder här på bloggen där jag visar mina naglar. Jag tycker för det första att det är riktigt roligt att det har varit så pass många av er som har uppmärksammat detta och för det andra så är det väldigt roligt att ni även vill att jag ska ge er rekommendationer, vilket alltså har varit den största efterfrågan här på bloggen nu under ett tag. Hur som helst, så är det alltså till just Handmade by Anna som jag vänder mig och jag tycker verkligen att hon är superduktig när det kommer till det som hon gör och jag känner mig alltid lika nöjd när jag går där ifrån. Jag har varit hos Handmade by Anna nu i ett par månader och känner verkligen att det är hit som jag kommer att fortsätta att gå ett bra tag framöver med tanke på hur kvalitativa och snygga resultat som hon levererar. Dessutom så anpassar hon sig väldigt mycket utefter vad kunden vill ha och hur kunden känner sig och ser till så att man verkligen är hundra procent nöjd med det som man får, vilket jag tycker är bäst av allt! Kika vidare på Handmade by Anna, vet jag, för det kommer ni inte ångra!